Gemakkelijk en veilig online betalen:

 

Je kunt op twee gemakkelijke en veilige manieren bij ons je aankopen afrekenen: via Ideal bij je eigen bank of via een bankoverschrijving bij je eigen bank.

 

1. BETALEN VIA IDEAL - TELEBANKIEREN:

 

Wat is iDEAL?

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL. 

 

iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

 

Hoe werkt iDEAL?

Je plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door de bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

 

Let op: houdt je bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject.

 

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, je betaalt dus alleen de eventuele bezorgkosten van je bestelling.

 

 2. BETALEN VIA OVERBOEKEN PER BANK:

 

Je plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met via overschrijving wilt betalen. Je betaalt thuis via telebankieren of gewoon via een overschrijvingsformulier van je eigen bank het bedrag dat op je factuur vermeld staat. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, word je bestelling naar je verstuurd.

 

Ook voor een betaling via overschrijving per bank zijn er geen bijkomende kosten, je betaalt dus alleen de eventuele bezorgkosten van je bestelling.

 

 

 

 

 

Doorgaan