Print deze pagina: Print deze pagina:

 

ONZE BEDRIJFSGEGEVENS:

 

 

Sanders Woodworks
Westelijke Havendijk 15C

4703 RA Roosendaal

0165-752632 (spreek aub in bij geen gehoor)
info@dekinderkameronline.nl
Kamer van Koophandel Breda: 56813872

LET OP: wij zijn geen winkel, je kunt ons alleen bezoeken op afspraak!

 

ARTIKEL 1: PRIJZEN

 

Alle op de website vermelde prijzen van producten zijn exclusief verzendkosten, maar inclusief BTW.
Alle prijzen vermeld op de website en de facturen zijn in Euro's.

 

ARTIKEL 2: BESTELLING EN LEVERING

 

Na het verzenden van je bestelling via het bestelformulier zal de kinderkameronline je via een e-mail een bevestiging sturen van je bestelling met daarbij de factuur.


Je bestelling zal binnen twee werkdagen na ontvangst van de betaling worden verzonden, met uitzondering van de kindermeubels. Voor de kindermeubels geldt de bij het artikel vermelde levertijd. Voor de levering van de kindermeubels wordt in overleg een afspraak met je gemaakt.


Als een artikel niet voorradig is, zal de kinderkameronline zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Indien de kinderkameronline voor een bepaalde periode is gesloten zal de kinderkamer er voor zorgen dat je bestelling in de eerste week nadat de kinderkameronline weer geopend is zal worden afgehandeld. Als de kinderkameronline voor meer dan een dag gesloten is, zal de sluiting en de duur van de periode vermeld worden op de homepage.

Bij de bevestiging van je bestelling ontvangt je ook de Algemene Voorwaarden. Door betaling van het verschuldigde bedrag ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

 

ARTIKEL 3: BETALING BINNEN NEDERLAND

 

Via vooruitbetaling:

Je ontvangt na bestelling de factuur en je betaalt via je bank- of girorekening het verschuldigde bedrag aan de kinderkameronline.

Onze bankgegevens zijn:
banknummer 156763303

t.n.v. Sanders Woodworks in Roosendaal

Via Ideal:

Na het afronden van je bestelling wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door de bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.                                  

 

Binnen twee werkdagen nadat wij de betaling hebben ontvangen wordt je bestelling verzonden.

 

ARTIKEL 4: BETALING VANUIT EEN ANDER LAND DAN NEDERLAND

 

Als je via de bank of giro geld overmaakt naar Nederland is het belangrijk dat je de overboeking volledig invult, inclusief onze IBANcode (NL11RABO0156763303), onze BICcode (RABONL2U) en betaalt via de shared kostenconstructie. Dan worden de bankkosten namelijk gezien als binnenlandse transactie en wordt (in Nederland in ieder geval) maar 0,73 eurocent bankkosten berekend. Er zijn speciale overschrijvingsformulieren voor verkrijgbaar.

Zodra wij de betaling hebben ontvangen wordt je bestelling verzonden.

 

ARTIKEL 5: VERZENDKOSTEN

 

Zie voor verzendkosten onze uitgebreide beschrijving van verzenden binnen en buiten NEDERLAND bij de link bezorgen in onze webwinkel.

De kinderkameronline is niet aansprakelijk voor beschadigingen en/of verlies van de bestelling tijdens de verzending door TPG post.

 

ARTIKEL 6: RETOURZENDINGEN

 

Je hebt het recht om je bestelling of een gedeelte van je bestelling ongebruikt en in de originele verpakking binnen 7 werkdagen na levering te retourneren. De kinderkameronline gaat ervan uit dat een bestelling geleverd is op de dag na verzending.

Je kunt een retourzending terugsturen door het pakket opnieuw aan te bieden bij TNT. De kosten voor het verzenden van alle retourzendingen zijn voor je eigen rekening, tenzij schriftelijk anders overeengekomen met de kinderkameronline.

LET OP: indien je bestelling gratis is verzonden omdat je boven het gratis verzendbedrag hebt besteld en je retourneert zoveel artikelen dat je eigenlijk verzendkosten had moeten betalen, dan zullen de door de kinderkameronline gemaakte verzendkosten of transportkosten verrekend worden met het te retourneren bedrag.

Retourzendingen die verzonden worden door middel van RETOUR AFZENDER zullen NIET door ons worden geaccepteerd.

Bij retournering van een gehele of gedeeltelijke bestelling, zullen wij na ontvangst van de retourzending het te retourneren bedrag terugstorten op je bank- of girorekening.

Als je een artikel wilt omruilen zal er contact met je opgenomen worden om te overleggen wat de snelste manier van ruilen en betalen zal zijn.

 

ARTIKEL 7: ANNULERING

 

Als je na bestelling besluit je bestelling te willen annuleren, dan waarderen wij het als je ons daarvan op de hoogte zou willen stellen. Wij zullen je annulering dan ook aan je bevestigen.

 

ARTIKEL 8: GARANTIE

 

De kinderkameronline staat in voor de deugdelijkheid van de artikelen die door de kinderkameronline geleverd worden. De geleverde artikelen dienen binnen 5 werkdagen na ontvangst door de ontvanger gecontroleerd te zijn op eventuele defecten. Mochten er onverhoopt bij ontvangst defecten worden geconstateerd, dan kun je dat aan ons melden en zullen wij zorgdragen voor een correcte afhandeling, dat wil zeggen, vervanging of herstel van het product.
Op alle artikelen met uitzondering van de kindermeubels geven wij een garantie van 2 maanden. Bij normaal gebruik geven wij op de kindermeubels een garantie van 12 maanden na levering. Gebreken als gevolg van oneigenlijk gebruik door de klant vallen niet onder de garantie.

 

Kleurverschillen of wijzigingen door de fabrikant vallen niet onder deze garantie. Hiervoor kan de kinderkameronline geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

ARTIKEL 9: OVERMACHT

 

De kinderkameronline is niet aansprakelijk voor het niet of vertraagd leveren van je bestelling als dit het gevolg is van omstandigheden die buiten de macht van de kinderkameronline vallen, zoals extreme weersomstandigheden, vervoersvertragingen of -stagnaties, postvertragingen- of stagnaties of stakingen. Hieronder vallen ook vertragingen van levering omdat de kinderkameronline het bestelde product zelf niet geleverd krijgt van haar eigen leveranciers.

 

Indien de betaling via vooruitbetaling is geschiedt en de levering kan definitief niet plaatsvinden, dan zal de kinderkameronline het vooruitbetaalde bedrag aan je retourneren.

 

ARTIKEL 10: KLACHTEN

 

Als je een klacht hebt over een product of dienst van de kinderkameronline kun je deze schriftelijk met daarbij een telefoonnummer of e-mailadres waarop wij je kunnen bereiken, via de post richten aan:

Sanders Woodworks
Westelijke havendijk 15C
4703 RA Roosendaal

of via e-mail aan: info@dekinderkameronline.nl

 

Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie met daarin een indicatie van de termijn van afhandeling van je klacht.

 

ARTIKEL 11: PRIVACY

 

De kinderkameronline zal je gegevens slechts gebruiken voor het afhandelen van je bestelling en zonder jouw toestemming deze gegevens niet doorgeven aan derden.
Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief zullen je gegevens ook alleen voor die doeleinden worden gebruikt. Je kunt je te allen tijde weer afmelden voor de nieuwsbrief.

 

ARTIKEL 12: EIGENDOMSRECHT EN COPYRIGHT

 

Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de kinderkameronline verboden om foto's of enig ander onderdeel van onze website te kopiëren, op te slaan, te verspreiden of anderszins te gebruiken voor andere websites of andere zakelijke- of privé-doeleinden. Onze gehele website inclusief tekst, lay-out, foto's, getoonde meubelen en andere producten valt onder de wettelijke auteursrechtelijke bescherming en het intellectuele eigendomsrecht.

 

ARTIKEL 13: TOEPASSELIJKHEID ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Deze algemene voorwaarden zijn toepasselijk voor alle bestellingen bij de kinderkameronline of alle opdrachten aan de kinderkameronline.

Indien gewenst kunt je bij ons een kopie van onze algemene voorwaarden opvragen.

 

 

Doorgaan