De bijtelling berekenen voor een auto van de zaak

Vorige week heb ik promotie gemaakt op mijn werk en krijg een veel betere functie. Ik heb er jaren hard voor gewerkt en ik ben natuurlijk erg blij met de promotie. Naast een nieuwe functie en een beter salaris, krijg ik ook een auto van de zaak. Ik mag er voor kiezen om de auto ook privé te gebruiken, maar ik weet dat je dan bijtelling moet gaan betalen. Het leek mijn vrouw en mij verstandig om de auto ook voor ons zelf te gebruiken, maar wij wilden eerst de bijtelling berekenen, zodat wij niet voor verrassingen zouden komen te staan. Via de website berekenen.nl kon ik precies zien hoeveel ik moet gaan betalen. Ik werk al zeven jaar voor het bedrijf waar ik nu werk en heb de laatste jaren hard gewerkt voor mijn promotie. Deze functie kwam twee jaar geleden ook vrij, maar toen koos het management voor iemand anders. Ik was daar eerst een beetje teleurgesteld in, maar besloot om mij van mijn beste kant te laten zien en dat heeft gewerkt. Ik ben erg blij met de promotie en kan niet wachten om met de nieuwe functie te beginnen. Door mijn nieuwe functie, mag ik ook een auto van de zaak en heb de mogelijkheid om die privé te gebruiken. Dit klinkt leuk, maar ik wilde graag eerst de bijtelling berekenen, voordat ik een overhaaste beslissing zou maken. Mijn vrouw en ik kunnen een extra auto goed gebruiken en hoeven dan zelf geen nieuwe auto meer te kopen. Wij wilden echter eerst berekenen of het verstandiger was om de auto zelf te gebruiken, of een kleine extra auto te kopen. Ik hoorde dat je de bijtelling berekenen kon via verschillende websites en dat er diverse regels zijn.

Online de bijtelling berekenen

Online zocht ik naar websites waarmee ik de bijtelling berekenen kon en kwam al snel de website berekenen.nl tegen. Op deze website kan je veel verschillende dingen uitrekenen en zag diverse handige pagina’s. Over de bijtelling stond veel informatie en alle regels die op dit moment gelden. Je kan zelfs ook de bijtelling zien voor de vorige jaren. Door het invullen van een tabel kon ik gemakkelijk zelf de bijtelling berekenen. Ik moest bijvoorbeeld mijn bruto inkomen invullen en de catalogus waarde van de auto. Hierna kreeg ik precies te zien hoeveel ik per maand moet betalen om privé met de auto te rijden.

Besloten om ook privé met de auto te gaan rijden

Na de bijtelling te berekenen konden wij de kosten vergelijken met een nieuwe auto en zagen dat het voor ons verstandiger was om de auto privé te gebruiken. Mijn vrouw gaat nu de auto gebruiken die ik meenam naar mijn werk en ik ga in de nieuwe auto rijden. Door de bijtelling te berekenen op berekenen.nl konden wij een goede keuze maken, daarom raden wij deze website aan.

  • Via deze website kan je verschillende handige berekeningen maken
  • Ik las een handig artikel met alle regels over de bijtelling
  • Via een tabel kon ik uitrekenen wat ik per maand moet betalen
  • Wij hebben besloten om de auto privé te gaan gebruiken