Nieuwe pietenserie op Youtube: Pietentube!

Ben jij ook zo gek op Youtube Filmpjes kijken? Kruip jij als je thuiskomt direct achter de computer of tablet om te zien wat jouw favoriete influencers die dag allemaal meegemaakt hebben? Word je blij van leuke challenges, vrolijke liedjes en vlogs? Dan hebben we leuk Sinterklaasnieuws voor je! Dit jaar zijn jouw favoriete Pieten namelijk ook echte YouTubers geworden! Zelfs de oude Sinterklaas doet gezellig mee! Er is zelfs een heuse nieuwe Youtube serie: PietenTube. Het lijken wel echte influencers, die Pieten! Wil jij die filmpjes wel eens zien? Lees dan snel verder, dan vertellen we jou er alles over…

Sint en Pieten op PietenTube

PietenTube is het nieuwe Youtube kanaal waar je alle avonturen van de Club van Sinterklaas volgt. Hier kun je bijvoorbeeld zien:

  • Welke challenges en spelletjes de Pieten allemaal doen.
  • Wat er allemaal gebeurt op de pakjesboot.
  • Wat de Sint en zijn Pieten allemaal gaan doen wanneer zij in Nederland zijn.

Gaat het ze lukken om ook dit jaar weer zonder problemen alle schoenen te vullen? Blijft er niemand in de schoorsteen hangen bij het brengen van de pakjes? En zijn de Sint en zijn Pieten een beetje op de hoogte van wat zich hier in Nederland allemaal afspeelt? Je ziet het op PietenTube!

Wanneer kun je kijken naar Pieten Tube?

Wist je dat het helemaal niet lang meer duurt voordat de pakjesboot van De Club van Sinterklaas aankomt in Nederland? Al op 16 november komt de boot aan! Dat is nog 15 nachtjes slapen. Daarna zijn ze in Nederland om hier de boel op stelten te zetten. Kun je niet wachten tot De Club van Sinterklaas er weer is? Dan kun je vanaf maandag 4 november al kijken naar alles wat ze beleven op PietenTube. Je mag daar meekijken naar alles wat er op de pakjesboot gebeurt. Elke schooldag komt er weer een nieuw filmpje online. PietenTube is hier te zien: https://goo.gl/Gxx0iW.