Starten met elektrisch roken

Na vele jaren sigaretten gerookt te hebben besloot ik een paar maanden geleden over te stappen om dampen. Ik ben iemand die graag rookt en nog niet van plan is om te gaan stoppen, maar ik wil natuurlijk niet ziek worden. Ik hoorde veel positieve verhalen van vrienden en kennissen over dampen en daarom besloot ik om over te stappen. Als ik dan toch rook, dan wil ik het zo gezond mogelijk doen. Toen ik online naar meer informatie zocht over het verschil tussen normaal en elektrisch roken, vond ik de website EA-sigaret.nl. Op deze website vond ik een zeer informatief en eerlijk stuk over elektronisch roken, na het lezen was de keuze voor mij duidelijk om te stoppen met roken en over te stappen op dampen. Iedereen weet dat roken slecht is en ik ben geen uitzondering, toch rook ik al vele jaren en ben niet van plan om te stoppen. Ik vind echter wel mijn gezondheid belangrijk en daar past roken natuurlijk niet bij. Ik rook niet veel en voor mij is het voornamelijk om te ontspannen, of omdat ik vaak een praatje maak met andere rokers. Nadat ik veel goede verhalen hoorde over dampen en meer informatie online had gelezen over elektrisch roken, besloot ik om over te stappen op dampen. Ik vond het belangrijk om van te voren mij goed in te lezen, want je hoort en leest veel verschillende verhalen. Dampen werd juist geïntroduceerd als een gezonder alternatief voor roken, maar door veel negatieve verhalen weten veel mensen niet wat de waarheid is. Ik denk zelf ook dat je elektrisch roken als een alternatief moet zien, want het is nog steeds slecht voor je. Aan dampen zitten ook nog andere voordelen en het totaal plaatje zorgde dat ik uiteindelijk besloot om alleen nog maar elektronisch te roken.

Een eerlijk artikel over elektrisch roken

Toen ik online zocht naar de verschillende tussen dampen en roken, vond ik de website EA-sigaret.nl. Op deze website las ik een eerlijk artikel over elektrisch roken en dat vond ik erg fijn om te lezen. In het artikel staat erg veel informatie en meningen van experts en je kan hier lezen wat op dit moment bekent is. Ik besloot hierna om over te stappen en zag dat ik de artikelen voor elektrisch roken voordelig op de deze website kon kopen. Ik besloot om een starter-set te kopen en was erg benieuwd.

In het begin was het wennen

De eerste paar keer elektrisch roken was wennen, maar ben nu blij met de overstap. Dampen is een stuk voordeliger voor mijn portemonnee en ik voel mij hier goed bij. Ik koop nog steeds mijn producten bij EA-sigaret.nl en heb alleen nog maar positieve ervaringen gehad. De artikelen worden altijd snel verzonden en zijn goed geprijsd, daarnaast vind ik het ook fijn dat zij eerlijk zijn over dampen, daarom raad ik dit bedrijf aan.

  • Je kan hier een eerlijk en informatie artikel lezen over elektrisch roken
  • Ik kocht hier een starter-set voor een goede prijs
  • Zij leveren snel
  • Ik ben blij met de overstap